Om os

Hjertelig velkommen til Østens Perle

Hvis du er på udkig efter en unik og hyggelig butik med et stort udvalg af indiske varer og andre spirituelle produkter, så er Østens Perle i Helsingør det perfekte sted for dig. Vi er et dansk/indisk ægtepar der driver Østens Perle, der er en indisk butik og vi importerer selv alle vores varer fra Indien og Nepal. Vi har en passion for indisk kultur og kunst, og vi giver os god tid til at snakke og lytte til kundernes specielle behov.

Hos Østens Perle kan du finde alt fra smukke sengetæpper, puder, tæpper og duge til indiske guder, buddhaer, krystaller, røgelse, smykker, tøj og meget mere. Du kan også købe ayurvediske produkter som sæber, tandpastaer og olier, der er baseret på den 5000 år gamle indiske sundhedsvidenskab.

 Alle varerne er håndplukkede af os selv på vores rejser til Indien og Nepal, hvor vi sørger for at få den bedste kvalitet og en fair handel for alle. Mange af varerne er unikke og findes kun i et eksemplar, da de er købt af specielle kunstnere eller små fattige familieforetagender.

Østens Perle går også ind for bæredygtighed og genbrug, så vi bruger miljøvenlige emballager, poser og genbrugs papkasser, og vi sælger ikke produkter, der er et resultat af børnearbejde.

 Østens Perle ligger i hjertet af Helsingør på gågaden Stjernegade 3A, tæt på Kronborg Slot og Helsingør Station. Butikken har åbent mandag til torsdag fra kl. 10 til 17:30 fredag 11 til 18. og lørdag fra kl. 10 til 15. Se aktuelle åbningstider her

Du kan også besøge vores hjemmeside https://oestensperle.dk/ hvor du kan se mange af vores varer og bestille online. Vi leverer hurtigt og sikkert i hele Danmark.

 Hvis du har spørgsmål eller ønsker at kontakte os, kan du ringe til os på +45-49 25 17 97 eller sende os en besked her eller på vores Facebook-side  Facebook

Vi har drevet Østens Perle siden 2001 og Østens Perle er mere end bare en butik – det er en oplevelse af Indien i Danmark. Kom forbi og lad dig fortrylle af de mange farver, dufte og lyde fra Østen. Du vil ikke fortryde det! Vi glæder os til at se dig ?

Bashir og Jane
Bashir & Jane