Om os

Om os

Hjertelig velkommen til Østens Perle

 Vi er et dansk/indisk ægtepar, der driver en hyggelig forretning i Helsingør. Hos os giver vi os god tid til at snakke og lytte til kundens speciale behov. Vi bestræber os på at skabe en afslappet, spirituel atmosfære og give gode råd om vejledning af vores produkter, samt rejse råd om Indien.

Siden 2001 har vi selv importeret vores varer fra Indien og Nepal. På vores rejser håndplukker vi selv alle vores varer, for at få den bedste kvalitet og en fair handel for alle.

Vi sælger ikke kun indiske varer, men også varer fra andre dele af verden, bl.a. er vores vindspil fra USA, Woodstock Chimes. Disse er lavet af Grammy Award vinderen, musikeren og instrument designeren Garry Kvistad.

Endvidere har vi varer fra Tibet, Nepal, Indonesien, Kina, Japan og Tyskland etc.

Vi går ind for bæredygtighed, og bestræber os på at genbruge så meget som muligt, så hvis din bestilling bliver tilsendt i en genbrugs papkasse fra et supermarked er det derfor.

Vores plastikposer er miljøvenlige og af nedbrydelig  polyethylen. I det hele taget prøver vi at genanvende og bruge miljøvenlige produkter.

Alle vores produkter fra Indien, er IKKE et resultat af børnearbejde. Mange af vores produkter er unikke og findes kun i et eksemplar, da de er købt af speciale kunstnere eller små fattige familie foretagender.

Vi glæder os til at møde dig i Østens Perle!

Bashir og Jane
Bashir & Jane